Konto i bezpieczeństwo

Rejestracja i logowanie, potwierdzenie adresu e-mail, zapomniane hasło, powiadomienia i usuwanie konta.

Rejestracja i logowanie

Możesz zarejestrować się za pomocą adresu e-mail i hasła albo konta Google. Musisz mieć co najmniej 18 lat.

Potwierdzenie adresu e-mail

Po rejestracji wysyłamy link do potwierdzenia adresu. Link jest ważny przez 7 dni; o nowy możesz poprosić na swoim koncie.

Zapomniane hasło

Na stronie logowania wybierz „Nie pamiętasz hasła?” i podaj swój e-mail. Wyślemy link do ustawienia nowego hasła; jest ważny przez 1 godzinę. Dopóki nie ustawisz nowego hasła, obecne nadal działa.

Niepotwierdzone konta

Dopóki adres e-mail konta nie jest potwierdzony, ktokolwiek mógł założyć je na ten adres. Dlatego gdy adres zostanie potwierdzony przez zalogowanie się przez Google lub ustawienie nowego hasła z linku wysłanego e-mailem, stare hasło przestaje działać, wszystkie urządzenia zostają wylogowane, a wszystkie klucze API konta zostają unieważnione.

Powiadomienia

Dzwonek w nagłówku pokazuje zdarzenia dotyczące twoich zamówień i salda. Niektóre e-maile są opcjonalne: o nowych wiadomościach na czacie, doładowaniach salda i przyznanych bonusach za zaproszenia. Możesz je wyłączyć na swoim koncie lub linkiem na końcu takiego e-maila. E-maile o płatnościach, gotowych pracach, automatycznej akceptacji, terminie akceptacji, zwrotach pieniędzy, korektach zmniejszających saldo, cofniętych bonusach za zaproszenia i bezpieczeństwie konta przychodzą zawsze: zależą od nich twoje zamówienia i konto.

Usuwanie konta

Konto możesz usunąć w ustawieniach konta, chyba że trwają prace nad twoimi opłaconymi zamówieniami. Pieniądze pozostałe na saldzie przepadają wraz z kontem, więc najpierw je wydaj. Twoje opinie pozostają w serwisie bez twojego imienia.

Zasady opisują rozdziały 2 i 5 regulaminu oraz polityka prywatności.

Pytania i odpowiedzi

Link potwierdzający wygasł. Co teraz?

Poproś o nowy na swoim koncie. Każdy link jest ważny przez 7 dni.

Czy mogę usunąć konto, gdy zamówienie jest w realizacji?

Nie. Poczekaj, aż prace nad twoimi opłaconymi zamówieniami się zakończą, a potem usuń konto w jego ustawieniach.

Czy mogę wyłączyć wszystkie e-maile?

Tylko opcjonalne: o nowych wiadomościach na czacie, doładowaniach salda i przyznanych bonusach za zaproszenia. E-maile, od których zależą twoje zamówienia i konto, przychodzą zawsze.

Nie znajdujesz odpowiedzi?

Pytania o zamówienie najlepiej zadawać na jego czacie; w pozostałych sprawach: [email protected].